GYORS KISZÁLLÍTÁS – 4 napon belül

Tisztít és fertőtlenít! EGYETLEN TERMÉK MINDENHOVÁ AZ ÖN AUTÓJA BELSŐTERÉBEN!

A TWX® Auto Interior az egyetlen olyan termék, amely lényegében bármilyen autó belső felületét megtisztítja, védi és fertőtleníti! A termék erőteljes összetevői elpusztítják a vírusokat és baktériumokat, és azonnal fertőtlenítik és tisztítják a felületeket! Egyszerűen vigye fel és törölje le – az eredmény professzionális tisztítás mindenhol, a műszerfaltól az ajtópanelekig és így tovább!


 5 csillagos megbízható vásárlói vélemények 

 Fertőtlenít és megöli a vírusokat és a baktériumokat!

 Spóroljon pénzt és időt egyetlen termékkel a belsőtér egészéhez

 Remekül használható a műszerfalon, az ajtókon

 Az ön belsőterét tisztán, frissen és újszerűen tartja

 Tisztítson úgy, hogy közben nem aggódik a felületek esetleges sérülése miatt

Őrizze meg belső tereinek szépségét és ápoltságát! A vírusoknak, baktériumoknak, szennyeződéseknek, piszoknak, ujjlenyomatoknak, zsírnak és foltoknak esélyük sincs a belső felületekre kifejlesztett egyedi és hatékony védő formulánkkal szemben.


A TWX® Auto Interior univerzális autótisztító magában a legújabb nanotechnológiát, hogy hatékonyan megóvja és helyreállítsa az autó belső felületét. Zsírtalan formulája antistatikus elemekkel segít megelőzni a porlerakódást, eltávolítja a szennyeződéseket, a piszkot, a nemkívánatos szagokat és helyreállítja autója belsejének felületét.

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Mi azt szeretnénk, ha ön 100%-ig elégedett lenne mindazzal, amit a TWX Auto-nál vásárol. És ha ön nem teljesen elégedett a vásárlásával, akkor vásárlása teljes összegét visszafizetjük Önnek, vagy kicseréljük a terméket. Mindössze annyit kérünk, hogy időben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és küldje vissza a terméket címünkre.


Önnek többé nem lesz szüksége, hogy 3 vagy még több fajta, különböző tisztítószerrel töltse meg a garázsát, hogy az autója mindig ragyogóan tiszta legyen: TWX® Auto Interior univerzális autótisztító – csak erre van szüksége! Az Ön autójának belseje sokkal tovább fog remekül kinézni vele. Nem hagy maga után zsíros nyomokat vagy filmréteget – csak a tiszta és matt végeredményt. Tisztítónk napsugárzás-blokkoló anyagot is tartalmaz, hogy megvédje az Ön autóbelsőjét az UV-sugárzás okozta károsodásoktól, miközben gondoskodik róla, hogy az autóbelső tovább maradjon új.
HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

1. Jól rázza fel a flakont. Tegyen egy kis folyadékot egy tiszta mikroszálas törlőkendőre.

2. Gyengéden dörzsölje át vele a kezelni kívánt felületet körkörös mozdulatokkal.

3. Vegyen elő egy másik, tiszta mikroszálas törlőkendőt és törölje le vele a maradékot.

4. A legjobb eredmények érdekében használja kéthetente (vagy ahogy szükséges). Biztonságosan alkalmazható PVC-n, bőrön és műanyagon.  


A KÉZBESÍTÉS INGYENES

Ez az ár magában foglal minden adót és az ÁFÁ-t. Minden megrendelés mellé, amely 2, vagy annál több terméket tartalmaz, ingyenes házhoz szállítást biztosítunk. A terméket a küszöbéig szállítják 1-4 munkanapon belül, attól a naptól számítva, amikor Ön elküldte a megrendelését ezen a weboldalon keresztül.

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben elégedetlen a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a pénzét – kérdezősködés nélkül.

FIZETÉSI MÓD

A fizetési mód készpénz átvételkor – Önnek semmit nem kell előre kifizetnie.

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

TWX® Auto Interior - Fertőtlenít, tisztít és megöli a vírusokat, mikrobákat és baktériumokat

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték