GYORS KISZÁLLÍTÁS – 4 napon belül

Kifejezetten úgy lett létrehozva, hogy...
VÉDJEN, SZÉPÍTSEN

ÉS MEGADJA AZ ÖN ABRONCSAINAK AZ

A GAZDAG, FEKETE RAGYOGÁST AMIT MEGÉRDEMELNEK!

 

 A legextrémebb vizes-fekete hatás – a legfeketébb fekete!

 Ragyogás fokozókat tartalmaz a tükörfényes ragyogásért

 Kondicionálja és ápolja a kerekeket

 Védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben

 

 

Gyors és egyszerű használni, a TWX® Auto Tires gyorsan szárad és a legfényesebb ragyogást biztosítja az ön abroncsainak! Már egyetlen kezelés is hatalmas hatással lesz a kerekeire és tartós, tükörfényes ragyogást biztosít önnek!


Speciális formulánk vízbázisú polimert tartalmaz, gumira könnyen felvihető szilikont. Ez egy gél, amely gyorsan felvihető bármilyen gumiabroncsra. A TWX® Auto Tires gél fényes gumiabroncsokhoz úgy készült, hogy megtisztítsa és megóvja a gumifelületeket az UV sugarak káros hatásaitól és ezzel egyidejűleg igazán tiszta, magas fényű ragyogást biztosítson.
 14 napos pénzvisszafizetési garancia

Mi azt szeretnénk, ha ön 100%-ig elégedett lenne mindazzal, amit a TWX Auto-nál vásárol. És ha ön nem teljesen elégedett a vásárlásával, akkor vásárlása teljes összegét visszafizetjük Önnek, vagy kicseréljük a terméket. Mindössze annyit kérünk, hogy időben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és küldje vissza a terméket címünkre.


ÉRJE EL ÖN IS A VAKÍTÓ RAGYOGÁST! Az egyik legnépszerűbb autóápolási termék a TWX® Auto Tires gél fényes gumiabroncsokhoz. Luxus ragyogást biztosít, hogy elérhesse a vágyott végeredményt. Adja vissza abroncsai vakító ragyogását!


EGYEDÜLÁLLÓ FORMULA! A TWX® Auto Tires gél fényes gumiabroncsokhoz prémium formulája mindaz, amire Önnek szüksége van, hogy egy száraz, életteli, fényes külsőt láthasson. 


EGYSZERŰ HASZNÁLNI OTTHON! Ne töltsön időt azzal, hogy többszörös réteget visz fel az abroncsaira csak azért, hogy elérje a hőn áhított ragyogást! TWX® Auto Tires Gél Fényes Gumiabroncsokhoz mindezt megadja Önnek MINDÖSSZE egyetlen használattal és vásárlással!


OSZTÁLYON FELÜLI VÉDELEM! A TWX® Auto Tires gél fényes gumiabroncsokhoz tartós UV-védelmet biztosít, és megakadályozza, hogy az ön abroncsai kifakuljanak és puhává, kiszáradttá váljanak.


 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI

1. Mielőtt használni kezdené az abroncsgélt, tisztítsa meg és szárítsa meg az autóját.

2. Vigye fel az abroncsgélt egy tiszta mikroszálas törlőkendőre.

3. Tisztítsa meg az abroncsot a törlőkendővel.

4. Várjon 15-20 percet, hogy legyen ideje az abroncsnak megszáradni. A legjobb eredmények elérése érdekében, kérjük, hideg felületen használja, árnyékos helyen, távol a közvetlen napsugárzástól.

A KÉZBESÍTÉS INGYENES

Ez az ár magában foglal minden adót és az ÁFÁ-t. Minden megrendelés mellé, amely 2, vagy annál több terméket tartalmaz, ingyenes házhoz szállítást biztosítunk. A terméket a küszöbéig szállítják 1-4 munkanapon belül, attól a naptól számítva, amikor Ön elküldte a megrendelését ezen a weboldalon keresztül.

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben elégedetlen a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a pénzét – kérdezősködés nélkül.

FIZETÉSI MÓD

A fizetési mód készpénz átvételkor – Önnek semmit nem kell előre kifizetnie.

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

TWX® Auto Tires Gél fényes gumiabroncsokhoz

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték