GYORS KISZÁLLÍTÁS – 4 napon belül

TISZTÍT, KONDICIONÁL ÉS MEGHOSSZABBÍTJA A BŐR ÉLETTARTAMÁT!


 2 az 1-ben formula: tisztít és kondicionál

 Új életre kelti a piszkos és kifakult bőrt

 Száraz, zsírmentes érzést hagy maga után

 UV-védelem

 Segít megelőzni a repedéseket, a kopást


A TWX® Auto Leather a bőrt selymesen sima tapintásúvá teszi anélkül, hogy nedvessé, ragacsossá válna. Formulája úgy készült, hogy hatékony legyen tisztítóként és kondicionálóként is. A TWX® Auto Leather mélyen behatol a bőrbe, helyreállítja és táplálja azt és kellemes, nem zavaró, friss illatot hagy maga után. Termékünk megelőzi és megvédi a bőrt a repedésektől és a fakulástól, és olyan tartós, megfelelő ápolást biztosít, amilyet megérdemel!A
TWX
® Auto Leather bőrtisztító és kondicionáló – egy olyan 2 az 1-ben formula, mely azt teszi lehetővé, hogy Ön az összes bőrfelületet kitisztítsa, kifényezze és kondicionálja egyetlen egy kényelmes lépésben. 

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Mi azt szeretnénk, ha ön 100%-ig elégedett lenne mindazzal, amit a TWX Auto-nál vásárol. És ha ön nem teljesen elégedett a vásárlásával, akkor vásárlása teljes összegét visszafizetjük Önnek, vagy kicseréljük a terméket. Mindössze annyit kérünk, hogy időben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és küldje vissza a terméket címünkre.


Eltávolítja a szennyeződéseket, a zsírt, izzadtságot, az ételmaradékokat és a foltokat mindkét fajta bőrről, a természetes és a szintetikus bőrről is. Kiemeli és elkülöníti a zsírokat és a szennyeződéseket az anyag pórusainak legmélyéről, a TWX® Auto Leather bőrtisztító és kondicionáló rendszeresen használva tartós eredményt biztosít.


A TWX® Auto Leather bőrtisztító és kondicionáló nemcsak autókhoz remek választás. Használhatja bármilyen bőrből készült tárgyhoz, beleértve az autóbelsőt, a bútorokat, cipőket, vagy táskákat is. A készítmény mélyen behatol a bőrbe, az elöregedett, sérült bőrt élettelivé teszi, az új bőrt pedig megvédi. Már egyetlen használat után is a bőr szemmel láthatóan hidratáltabbá és puhábbá válik. Néhány kezelés után a bőr úgy fog kinézni, mintha új lenne! 


A TWX® Auto Leather bőrtisztító és kondicionáló segít meghosszabbítani a bőr élettartamát. PH-semleges formulája polimerek, valamit viaszok és bőrpuhítók olyan speciális kombinációját tartalmazza, melynek segítségével egy vékony bevonat képződik a bőrön, hosszú hetekig védelmet biztosítva az anyagnak.


 


Hogyan kell használni:

1. Rázza fel jól a flakont.

2. Öntsön a folyadékból egy kis mennyiséget egy tiszta mikroszálas törlőkendőre.

3. Gyengéden dörzsölje át a kezelni kívánt bőrfelületet, körkörös mozdulatokkal, egyenletesen oszlassa el a készítményt.

4. A legjobb eredmények elérése érdekében ismételje ezeket a lépéseket rendszeresen. Használható különféle bőrből készült tárgyakhoz, többek között: autóbelső, bútor, táskák, cipők.

A KÉZBESÍTÉS INGYENES

Ez az ár magában foglal minden adót és az ÁFÁ-t. Minden megrendelés mellé, amely 2, vagy annál több terméket tartalmaz, ingyenes házhoz szállítást biztosítunk. A terméket a küszöbéig szállítják 1-4 munkanapon belül, attól a naptól számítva, amikor Ön elküldte a megrendelését ezen a weboldalon keresztül.

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben elégedetlen a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a pénzét – kérdezősködés nélkül.

FIZETÉSI MÓD

A fizetési mód készpénz átvételkor – Önnek semmit nem kell előre kifizetnie.

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

TWX® Auto Leather bőrtisztító és balzsam

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték