GYORS KISZÁLLÍTÁS – 4 napon belül

FÉNYESÍT, TÖMÍT ÉS MEGVÉDI AZ AUTÓJÁT!

 

A TWX® Auto Super Wax egy rendkívül egyszerűen használható wax-spray az ön kedvenc járművéhez! Egyszerűen fújja le a kezelni kívánt felületet, hogy egy azonnali és kifogástalan ragyogást és védelmet kapjon a festés, a fényezett fém és a műanyag.

 Azonnal briliáns ragyogást ad
 Erőfeszítések nélküli és tartós védelem
 Gyönyörű, tartós ragyogás
 Egyszerű felvitel és használat

 

Egy olyan terméket készítettünk, mely magas fényű és mély ragyogást nyújt a naponta vezetők számára, az autópolírozás egy gyors alternatívájaként. Védje meg az autóját a káros szennyeződésektől, a bogár és madárfoltoktól, a vízfoltoktól és minden mástól, és kapja vissza azt a tökéletes ragyogását autójának, amelyet lehet, hogy ön már el is felejtett!


TWX
®
 Auto Wax Super Wax tökéletes felület gyorsan hat és egyszerű használni: csak rá kell fújni a kezelni kívánt területre és áttörölni. 14 napos pénzvisszafizetési garancia

Mi azt szeretnénk, ha ön 100%-ig elégedett lenne mindazzal, amit a TWX Auto-nál vásárol. És ha ön nem teljesen elégedett a vásárlásával, akkor vásárlása teljes összegét visszafizetjük Önnek, vagy kicseréljük a terméket. Mindössze annyit kérünk, hogy időben lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és küldje vissza a terméket címünkre.


Formulája továbbfejlesztett polimerek és töltőanyagok kombinációja, melyek meggátolják az UV sugárzás okozta károsodásokat, valamint a környezetben előforduló szennyezőanyagokat.
Ez a viasz tartós és erős ragyogást biztosít. Ez a viasz már az első használat után is sima és tükörfényes végeredményt nyújt.

A TWX® Auto Wax Super Wax tökéletes felület tömíti és fényessé teszi az autója felületét anélkül, hogy nyomot hagyna! Úgy tervezték, hogy megvédje az autót a portól, az ujjlenyomatoktól és az fényes maradjon, ön több, mint büszke lesz a kocsijára, amikor ezzel a fénylő ragyogással fogja vezetni! 


 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

1. Fújjon viaszt a spray-ből egy tiszta, előnedvesített mikroszálas törlőkendőre és a kezelni kívánt felületre is. A legjobb eredmények érdekében győződjön meg róla, hogy a felület tiszta.

2. Gyengéden dörzsölje a kezelni kívánt felületbe az anyagot körkörös mozdulatokkal.

3. Vegyen elő egy másik tiszta és száraz mikroszálas törlőkendőt és törölje le a maradékot MIELŐTT az még rászáradna.

4. Ismételje addig ezt a folyamatot, amíg a teljes autó nincs átkenve viasszal. A legteljesebb védelemért ismételje rendszeresen!

A KÉZBESÍTÉS INGYENES

Ez az ár magában foglal minden adót és az ÁFÁ-t. Minden megrendelés mellé, amely 2, vagy annál több terméket tartalmaz, ingyenes házhoz szállítást biztosítunk. A terméket a küszöbéig szállítják 1-4 munkanapon belül, attól a naptól számítva, amikor Ön elküldte a megrendelését ezen a weboldalon keresztül.

100%-OS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben elégedetlen a termékkel, küldje vissza és mi visszafizetjük a pénzét – kérdezősködés nélkül.

FIZETÉSI MÓD

A fizetési mód készpénz átvételkor – Önnek semmit nem kell előre kifizetnie.

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!

Rossz           Jó

TWX® Auto Wax Super Wax tökéletes felület

  • Az akciós árak eddig érvényesek:
  •   Limitált mennyiség MÁR CSAK ENNYI VAN KÉSZLETEN

Mások még ezeket a termékeket is megrendelték