Gyakran Ismételt Kérdések

MI A KÜLÖNBSÉG A TWX AUTO ÉS MÁS NÉPSZERŰ MÁRKÁK KÖZÖTT?

Polimerek speciális keverékéből készült termékeink sima, ragyogó végeredményt nyújtanak és megvédik a járművet a rovaroktól, a vízfoltoktól és az utakon összeszedhető kosztól. Egy hét alatt az átlagos viaszok és fényezésbevonatok nem képesek ugyanezt a védelmi szintet biztosítani, vagy lemosódnak, lekopnak. A TWX Auto termékei erősebbek és hónapokig, nemcsak hetekig biztosítanak védelmet


VAN-E VALAMILYEN KOCKÁZATA ANNAK, HOGY MEGSÉRÜL AZ AUTÓ A TERMÉKÜK HASZNÁLATÁTÓL? 

Termékeink, ha azok használata az útmutató szerint történik, karcmentesen távolítják el a koszt a járművek felszínéről.


AZ ÖNÖK TERMÉKEI KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEK ÉS AZ EGÉSZSÉGRE ÁRTALMATLANOK?

Büszkék vagyunk arra, hogy magas minőségű autóápolási termékeket forgalmazunk, melyek egyúttal teljesen környezetbarát termékek is. Formuláink az egészségre ártalmatlanok és 100 százalékig biológiailag lebomlóak. Nem tartalmaznak erős savakat, sem mérgező oldószereket és egyáltalán nem tartalmaznak se hidrogén-flourid savat (folysav), se kénsavat.


MILYEN GYAKRAN KELLENE HASZNÁLNOM A TWX AUTO TERMÉKEIT AZ AUTÓMON?

Ez függ a helyi időjárási viszonyoktól és attól is, hogy Ön hol tárolja az autóját. Heves esőzéseknél Önnek valószínűleg több kezelésre lesz szüksége a jobb hatásfokért.


MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A KISZÁLLÍTÁS?

A megrendelések kiszállítása 1-4 munkanapot vesz igénybe (a hétvégék és ünnepnapok kivételével), attól függően, hogy Ön melyik országba rendel. A folyamat magába foglalja a csomag összeállítását, csomagolását és a szállításhoz való előkészítését. Amikor a futár átveszi és kézbesíti az Ön megrendelését a megadott címre, akkor a csomagját „kiszállítottnak” tekintjük. Kérjük, gondoskodjon arról, hogy valaki átvegye a megrendelését a megrendelőlapján megadott címen 9 és 18 óra között.


MILYEN FIZETÉSI LEHETŐSÉGEIM VANNAK?

Mi biztonságos fizetési módot kínálunk: készpénzben, átvételkor. Önnek csak akkor kell fizetnie, amikor a megrendelését átveszi, nincs szükség előlegre, nem kell előre fizetni semmit. 


VISSZAMONDHATOM A MEGRENDELÉSEMET, VAGY VÁLTOZTATHATOK RAJTA? 

Sajnos erre nincs lehetőség. Miután a megrendelése megérkezett hozzánk, már nincs lehetőségünk se törölni, se módosítani azt. Mielőtt véglegesítené a megrendelését, kérjük, ellenőrizze, hogy minden megadott információ helyes-e.   


SZOKOTT LENNI ÖNÖKNÉL AKCIÓ, PROMÓCIÓ? 

Igen, vannak akcióink és különleges ajánlataink. A legegyszerűbb módja, hogy tájékozódjon ezekről az ajánlatokról, ha követ minket a Facebookon és figyeli weboldalunkat.


MIT TEHETEK, HA EGY TERMÉK HIÁNYZIK A CSOMAGOMBÓL?

Kérjük, további segítségért vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. Ha egy vagy több termék hiányzik a csomagjából, akkor azt a kiszállítástól számított 14 napon belül szükséges jelezni.  


ÉN EGY MÁSIK WEBOLDALON/BOLTBAN VÁSÁROLTAM MEG A TWX AUTO TERMÉKÉT, EBBEN AZ ESETBEN IS KÉRHETEK ÖNÖKTŐL SEGÍTSÉGET?  

Sajnáljuk, de az egyetlen hely, ahol a termékeinket forgalmazzuk, az a saját, hivatalos weboldalunk. Ha Ön bármelyik másik helyen vásárolt, ahol nem hivatalosan forgalmazzák őket, Ön valószínűleg hamisítványt vett, ezért nem tudunk garanciát vállalni rájuk. 


SZEMÉLYESEN ÁTVEHETEM-E A MEGRENDELÉSEMET, VAGY KÉRHETEM-E CSOMAGÁTVÉTELI PONTRA? 

Nem, az egyetlen szállítási opció a megrendelőlapon megadott címre történő kiszállítás. 


HASZNÁLHATÓAK A TWX AUTO TERMÉKEI VÍZ NÉLKÜL?

Igen! Az összes termékünk, a spray-k és a gélek használhatóak víz nélkül. Termékeink formulái úgy működnek, hogy összetömörítik és összegyűjtik a koszt és a szennyeződéseket, melyeket így nulla erőfeszítéssel lehet eltávolítani. Miután a járműről a kosz összetömörödött, nem lesz más választása, mint ráragadni a mikroszálas törlőkendőre, mely így csak sima és tiszta felületet hagy maga után.